485 117Rankad i Sverige
--Rankad I Världen
Månatliga sidor granskade | < 300 | |
Besökare per månad | < 300 | |
Värde per besökare | -- | |
Uppskattat värde | 4 023,69 kr | |
Externa länkar | 32 | |
Antal sidor | -- |
Senast Uppdaterad: 04.04.2018 . Uppskattade data, läs villkoren.
Innehåll
www.Christianfinn.com
ämnen: Free Stuff, Store, och Google+.
Ålder: Domänen är 16 år och 11 månader gammal.
Länkar- Länkar ut
- louschuler.com Lou Schuler › Food, fitness, and the bald-headed guy who writes about
- phytopharm.com Innovative technologies for treating serious diseases | IXICO
- fitnessblackbook.com Fitness Black Book — Fitness Tips To Get Lean and Toned, Not Bulky!
- ncbi.nlm.nih.gov Increased meal frequency does not promote greater weight loss in
Server plats | |
Ipv4 Address Block Not Managed By The Ripe Ncc Utah Provo Förenta staterna 40.3402, -111.6073 |
Ipv4 Address Block Not Managed By The Ripe Ncc (Utah, Provo) är platsen för nginx/1 server. Christianfinn.com's server-IPnummer är 198.57.242.148. Den har 2 DNS-journaler, ns3756.hostgator.com, och ns3755.hostgator.com.
IP: 198.57.242.148
Web Server: nginx/1
Kodning: utf-8
PING (198.57.242.148) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from 198-57-242-148.unifiedlayer.com (198.57.242.148): icmp_seq=1 ttl=52 | 39.9 ms |
64 bytes from 198-57-242-148.unifiedlayer.com (198.57.242.148): icmp_seq=2 ttl=52 | 39.9 ms |
64 bytes from 198-57-242-148.unifiedlayer.com (198.57.242.148): icmp_seq=3 ttl=52 | 39.9 ms |
--- ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2002ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 39.994/39.994/39.994/0.000 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 39.994/39.994/39.994/0.000 ms |
En ping skickad till servern, resulterade i 39.9 ms svar.
Server Setup | |
Server: | nginx/1.4.7 |
---|---|
Date: | -- |
Content-Type: | text/html; charset=UTF-8 |
Content-Length: | 34208 |
Connection: | keep-alive |
Last-Modified: | -- |
Accept-Ranges: | bytes |
Cache-Control: | max-age=2532, public, public, public |
Expires: | -- |
Vary: | Accept-Encoding,Cookie |
Pragma: | public |