VÄLKOMMEN

Vårt ambition är...

att sprida kunskap om tryffel och hur du använder den i matlagning.

Aktuellt

 

2013-04-10

Nu lanserar vi vår nya hemsida!

 

2013-04-15

Boka in er tryffelprovning inför sommaren.

Läs mer...

 

 

Varför tryffel?

 

I min ungdom vistades jag en längre tid i Umbrien. Där fick jag smak för tryffel och blev bekant med en tartufar (tryffelsökare) som lärde mig mycket om denna märkliga och mytomspunna svamp.

Vi hade rätt!

 

I september 2003 reste vi till Umbrien för första gången tillsammans.

Inspirerad av den Umbriska naturen kombinerat med vårt matintresse väcktes idén till att starta tryffelprovningar för svensk publik.

Vi visste att kunskapen om tryffel generallt var mycket låg hos svensken. Men vi var övertygade om att vi skulle väcka intresse.

 

Vi hade rätt!

- Tryffelprovning sedan 2003 -

 

Eva & Sune Bengtsson

tel 046 - 77 59 02 eller 0702 - 54 38 82

mail: sune@tryffelprovning.se