Soppa
1. | Tom yum goong | 115:- |
Traditionell thailändsk soppa med tigerräkor, citrongräs och limeblad.
2. | Tom kha gai | 105:- |
Kycklingsoppa med champinjoner, citrongräs, limeblad och kokosmjölk.
Fisk & Skaldjur
3. | Phad phed sea food | 140:- |
Havets läckerheter i röd curry och grönsaker.
4. | Goong phad med mamuang | 140:- |
Wokade tigerräkor med cashewnötter och grönsaker.
5. | Goong phad phong gari | 140:- |
Wokade tigerräkor i gul curry med ägg och grönsaker.
6. | Udong panang goong & gai | 140:- |
Japanska nudlar med tigerräkor, kyckling och cashewnötter i panangsås.
7. | Phad thai goong | 125:- |
Stekta risnudlar med tigerräkor, grönsaker och krossade jordnötter.
8. | Pla phad num phrik phow | 140:- |
Friterad fiskfilé i chiliolja och grönsaker.
9. | Salmon piew wan | 140:- |
Friterad lax i sötsur sås och grönsaker.
Kyckling & Anka
10. | Massaman gai | 130:- |
Kyckling i massaman curry, jordnötter, lök och potatis i kokosmjölk.
11. | Satay gai | 130:- |
Currymarinerat kycklingspett med jordnötssås och inlagd gurka på thailändskt vis.
12. | Panang gai | 130:- |
Wokad kyckling i panang curry och kokosmjölk.
13. | Gai phad med mamuang | 130:- |
Wokad kyckling med cashewnötter och grönsaker.
14. | Gaeng khiew wan gai | 130:- |
Wokad kyckling i grön curry och grönsaker.
15. | Gai teriyaki | 130:- |
Wokad kyckling i teriyaki sås och grönsaker.
16. | Gai thod kha thiem phrik thai | 130:- |
Friterad kycklingfilé i vitlök, peppar sås och grönsaker.
17. | Tandoori gai | 130:- |
Tandoori kyckling med yoghurt-gurksås och mangochutney.
18. | Gai piew wan | 130:- |
Wokad kyckling i sötsur sås och grönsaker.
19. | Gai phad sauce satay | 130:- |
Wokad kyckling med jordnöttsås och grönsaker.
20. | Gaeng gai phrik kee nue | 130:- |
Kyckling i röd curry, gurkmeja och grönsaker i kokosmjölk.
21. | Gaeng gari gai | 130:- |
Kyckling i gul curry, grönsaker i kokosmjölk.
22. | Kao phad sapparod gai | 115:- |
Stekt ris med kyckling, grönsaker, ananas, ägg och cashewnötter.
23. | Kuay tiew kua gai | 115:- |
Stekta risnudlar med kyckling och grönsaker.
24. | Gaeng phed ped yang | 150:- |
Grillat ankbröst i röd curry och grönsaker i kokosmjölk.
Biff & Lamm
25. | Gaeng nue phrik kee nue | 140:- |
Biff i röd curry, gurkmeja och grönsaker i kokosmjölk.
26. | Massaman nua | 140:- |
Biff i massaman curry, jordnötter, lök och potatis i kokosmjölk..
27. | Nua phad prik kaeng | 140:- |
Wokad biff i röd curry och grönsaker.
28. | Nua phad nummun hoy | 160:- |
Wokad oxfilé i ostronsås och grönsaker.
29. | Nua sauce khing brandy | 160:- |
Wokad oxfilé med ingefära och brandysås.
30. | Gae phad whisky sauce | 160:- |
Wokad lammfilé i whiskysås och grönsaker.
31. | Guruma gae | 160:- |
Kryddig lammfilé i gul curry, peppar och grönsaker i kokosmjölk.
Friterat
32. | Por pia tod | 110:- |
Friterade vårrullar med kyckling. Serveras med tamarindsås och krossade jordnötter.
Vegetariskt
33. | Tao-fu phad phak med mamuang | 115:- |
Wokad tofu, grönsaker och cashewnötter.
Vegetariskt
34. | Paneng jae tao-fu | 115:- |
Pannag curry, tao-fu och grönsaker i kokosmjölk.
Vegetariskt
35. | Phow phad phak tao-fu med mamuang | 115:- |
Steak ris med ägg, tao-fu, grönsaker och cashewnötter.
36. | Massaman jae tao-fu | 115:- |
Massaman curry, tao-fu, grönsaker och jordnötter i kokosmjölk.
37. | Por pia jae | 105:- |
Vegetarisk vårrullar. Serveras med söt chilisås.